Ženska nogometna ekipa, Ascona : ZASJELA NA VRH LJESTVICE

Još jedna pobjeda za asconese koji su pobijedili Littau s 3: 1 i tako preuzeli vodstvo na ljestvici.

Nakon dobrog nastupa prošle nedjelje na terenu Meggen i pobjede rezultatom 4-1, dolazi i sedmi pozitivan rezultat za naše djevojke angažirane na Campo Comunale iz Ascone protiv Littaua, teške momčadi.

Ascona pobjeđuje rezultatom 3-1, kapetan Bulfaro je lijepim lobom u 17 ‘postize pogodak, slijede Roux u 22’ i Angela Majić u 42 ‘, na taj način već u prvom poluvremenu igrači Ticina rjesavaju utakmicu. Jedini gol za goste pao je u drugome dijelu utakmice. ‘.

Za djevojke Petrova i Agatić postoje dvije teške utakmice, prva u gostima kod Surseea, druga bod majne od Ascone , zatim kod kuće protiv Sempacha, također u visoka plasirana na ljestvici, od 4 boda manje od Ascone, ali uz utakmicu manje.

Naravno, djevojke iz Ascone ne odustaju od svog cilja da osvoje prvenstvo i odu u 3. ligu, Forza Ascona!

Facebook Comments
radiovrbovac

Majic Marko Rodjen sam u Vrbovcu od oca Grge i majke Ljubice rodjene Ilic. Ljubav prema mome rodnom selu i njegovim ziteljima je me natjerala da izradim ovu stranicu i ovaj radio da u svijetu putem interneta se cuje pjesma i ime moga rodnoga sela Vrbovca.Dokle god budem mogao izdrzati financijski moj Vrbovac ce biti u eteru uz pomoc Marka Terzica.

Notice bar for all your custom notifications for your site visitors. Tweak them as you like using flexible options.